Un medic rus dezvăluie secretul licorii pentru recuperarea și vitalizarea vederii

Medicul rus Vladimir P. Filatov a depus mari eforturi pentru a gasi un remediu natural pentru deprecierea vederii instalata odata cu varsta, precum si pentru prevenirea pierderii nepretuitului simt.

Ingredientele folosite de dr. Filatov la obtinerea preparatului sau sunt urmatoarele:
– suc de lamaie (de la 3-4 lamai netratate chimic);
– suc din frunze de Aloe vera proaspat (100 ml);
– nuci zdrobite (500 g);
– miere organica bruta (300 ml).

Prepararea incepe cu extragerea sucului de aloe. Pentru aceasta, aveti nevoie de frunze de la mijlocul plantei si superioare, lasand pe tulpina 3 -4 frunze mici, pentru dezvoltare. Se spala bine frunzele si este foarte important ca apa sa fie sterila, ceea ce inseamna ca ar trebui sa se fiarba mai intai, dupa care se raceste. Dupa ce se spala foarte bine frunzele, indepartati partile sale tari si feliati partea carnoasa si suculenta. Utilizati tifon dublu steril pentru stoarcerea sucului. Dr. Filatov recomanda ca frunzele sa nu fie taiate dintr-odata. De fapt, cel mai indicat e sa le pastrati in frigider timp de aproximativ 10-12 zile, deoarece aceasta metoda elibereaza substante care activeaza celulele plantei. Dupa prepararea sucului de aloe, acesta se amesteca cu celelalte ingrediente.

Pentru a se ajunge la rezultate optime, se recomanda luarea acestui remediu cu circa de 30 de minute inainte de masa, de trei ori pe zi.

Tratamentul trebuie sa continue insa chiar si dupa ce vederea a fost imbunatatita. E bine de mentionat totusi ca efectul miraculos asupra ochilor si vederii nu constituie singurul avantaj al utilizarii preparatului respectiv. Dr. Filatov pune accent si pe faptul ca aceasta bautura uimitoare ofera o gama mult mai larga de beneficii pentru sanatate, in special in ceea ce priveste: – bolile de rinichi; – problemele gastrointestinale; – inflamatiile genitale la femei; n hemoroizii; – tuberculoza; n problemele cardiovasculare.

SURSA: sanatate.bzi.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.