Un amestec cu ingredinte 100% naturale. Înlocuiește cu succes medicamentele și este o metodă bună în combaterea durerilor

foto: Lemons and Basil

Turmericul (curcuma sau curcumina) este o planta extrem de folositoare omului, pentru constituentii sai incredibil de anti-inflamatori, anti-virali, anti-bacterieni si anti-fungici. El are un gust putin amar, dar acest lucru nu va mai conta atunci cand stiti cat de sanatos poate sa fie.

Dupa cum am scris si in alte dati, curcuma este poate cea mai puternica substanta ce lupta cu succes impotriva cancerului (curcumina (sau curcuma), cea mai puternica substanta naturala impotriva cancerului! Mult mai eficienta decat majoritatea tratamentelor chimioterapeutice ale corporatiilor farmaceutice!). In orice caz, turmericul face minuni pentru sanatate, si, de aceea, el ar trebui sa fie consumat pentru a avea o viata lunga, sanatoasa si fericita.

Recent, v-am oferit o reteta de turmeric amestecat cu alte legume (Sucul de curcuma, amestecat cu alte ingrediente naturale, va poate lua durerea cu mana! Nu mai aveti nevoie de Aspirina, Nurofen sau alte pastile!), reteta exceptionala impotriva durerilor. In articolul de fata, va prezentam un smoothie de curcuma, ce n-ar trebui sa lipseasca din casa dvs… atat de sanatos este!

Veti avea nevoie de:

– 1 lingurita de maca;
– 1 lingurita de seminte de chia;
– 1/2 lingurita de ghimbir macinat;
– 1/2 lingurita de scortisoara;
– 1 lingurita de turmeric;
– 1 lingura de ulei de nuca de cocos;
– 1 banana ecologica proaspata;
– 1/2 ceasca de bucati de ananas proaspete;
– 1 cana de lapte de canepa.

Instructiuni: Adaugati toate ingredientele intr-un blender si amestecati. Amestecul poate fi consumat in orice moment al zilei, dar veti obtine cele mai bune rezultate daca il consumati dimineata pe stomacul gol. Acest smoothie stimuleaza energia si este o modalitate foarte buna de a pastra mintea ascutita.

Articol relatat de portalul almeea.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.