Un ceai destinat bărbaţilor. Beneficiile sunt peste aşteptări

foto: FAST Blog

Sunt ceaiuri extrem de benefice potenței, subiect care îi interesează, și de ce nu, doar de drag, și o persoană de sex masculin poate savura în tihnă un ceai.

Cercetătorii americani au subliniat câteva beneficii notabile ale ceaiului verde asupra bărbaților.
Ceaiul verde este extrem de apreciat de doamne, iar ele îl consumă, în general, ca substitut al cafelei sau pentru efectele sale de slăbire și detoxifiere.

O componentă din ceaiul verde poate ajuta la reducerea dezvoltării cancerului de prostată la bărbații care se confruntă cu risc ridicat, au descoperit oamenii de știință americani, care au publicat un studiu în revista ‘Cancer Prevention Research’, informează financialexpress.com.

O echipă de cercetători condusă de Nagi B.Kumar de la ‘Moffitt Cancer Center’ a evaluat siguranța si eficacitatea componentelor active din ceaiul verde, numite “catechine”, pentru prevenirea dezvoltării cancerului de prostată la bărbații cu leziuni premaligne.

Un procent de 20 la sută din producția mondială de ceai verde este consumat în țările asiatice, unde ratele de deces de cancer de prostată sunt printre cele mai scăzute din lume. Pe de altă parte, s-a constatat că riscul de cancer de prostată pare să fie în creștere în rândul bărbaților din Asia care își abandonează obiceiurile alimentare odată cu emigrarea în SUA.

Sursa – doctorulzilei.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.