(VIDEO) Armele tectonice, capabile să producă seisme în mod artificial. Tesla, tatăl cutremurelor artificiale
Vă prezentăm un scurt material video unde este redat modul în care a fost descoperit accidental, în anii ’80, mecanismul de producere artificială a cutremurelor.
În primăvara lui 1987, o echipă de cercetători făceau prospecţiuni în căutarea de petrol şi gaze naturale în Roseburg, Oregon, folosind metoda numită tomografie terestră.
Aceasta metodă foloseşte unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă (ELF), care sunt timise în profunzime în scoarţa terestră asemeni unui radar, pentru a localiza potenţiale zăcăminte.
În urma acestor cercetări s-a observat că, atunci când rocile scoarţei terestre intră în rezonanţă, la o anumită frecvenţă, se produc cutremure cu magnitudini destul de însemnate.
Acest lucru dovedeşte faptul că instalaţiile de tip HAARP, care folosesc de asemenea spectrul ELF, pot fi folosite ca arme tectonice, fiind capabile să producă seisme în mod artificial.
Tesla, tatăl cutremurelor artificiale
În cartea numită Tesla – Cutremure create de oameni, este descrisă fascinaţia pe care el o avea față de puterea rezonanței și modul în care el a efectuat experimente nu numai pe electricitate, dar și în plan mecanic. În laboratorul său din Manhattan, el a construit un vibrator mecanic și a testat puterile acestuia. Experimentul a fost o reușită. Tesla a atașat la un mic motor dar foarte puternic, un vibrator cu aer comprimat, la care a racordat un pilon de oțel.
În momentul în care a pus mecanismul în funcțiune, un puternic cutremur s-a produs, distrugând ferestrele și ușile laboratorului. Vibratorul a intrat în rezonanță cu stratul de nisip din subsolul clădirii și a determinat un cutremur.
Pentru a opri funcționarea vibratorului, Tesla a fost obligat să-l distrugă cu un ciocan, disperat fiind că acesta nu se mai oprea, iar cutremurul era din ce în ce mai mare.
Mai târziu, a repetat experimentul cu un vibrator de mărimea unui ceas deșteptător, pe care l-a racordat la structura unei clădiri în construcție. Cutremurul a fost atât de puternic, încât toată clădirea s-a dărâmat, iar terenul din jurul clădirii s-a crăpat. Tesla s-a lăudat că dispozitivul inventat de el poate să ducă la prăbușirea celei mai înalte clădiri din New York, respectiv, Empire State Building.
Într-o conferință pe carea susținut-o la New York, el a declarat că un dispozitiv cu o putere mare poate să crape Pământul în două. Vibrațiile ritmice traversează Pământul fără pierdere de energie. Este posibil să fie transmise efecte mecanice uriașe la mare distanță, care au consecințe uriașe față de omenire. Invenția poate fi utilizată cu succes într-un război, susținea Tesla.
În ianuarie 1978, un magazin științific, numit Specula, a publicat un articol în care se vorbea despre producerea unui fenomen puternic, în interiorul Pământului, numit efectul Tesla. Semnale electromagnetice pot fi transmise prin Pământ, care produc unde staționare. Captarea acestora duce la fenomene similare unui cutremur de mare magnitudine. Spre sfârșitul vieții, Tesla și-a exprimat îngrijorarea față de astfel de dispozitive și experimente, arătând că ele sunt un pericol real pentru omenire. O dată început un astfel de experiment, vibratorul nu mai poate fi controlat sau oprit și de aici, producerea unei catastrofe.
În anul 2012, marina rusească a întocmit un raport în care susținea că marele cutremur din Haiti, din 2010, a fost provocat de americani. Rușii susțin că americanii, pornind de la invenția lui Tesla, au o mașină prin care crează cutremure. Cutremurul din Haiti, unde și-au pierdut viața 120000 de persoane, are drept cauză, testele pe care americanii le-au făcut în Caraibe. Raportul mai conține informații cu privire la intenția SUA de a experimenta arma în Iran, producând un lanț de cutremure foarte puternice.
Rușii susțin că un cutremur creat artificial se propagă linear, în interiorul Pământului. În acest sens ei au legat cutremurul din Haiti, cu cele din Venezuela și Honduras, toate având profunzimea de 10 kilometrii, iar producerea lor s-a făcut la diferenţă de câteva ore.
surse: