(VIDEO) Cea mai sănătoasă băutură pentru a ”arde” toată grăsimea din talie, spate și coapse

foto: deanet.it

Internetul este invadat de nenumărate diete, rețete și remedii pentru pierderea în greutate. O astfel de rețetă se evidențiază pentru eficiența și rezultate rapide – ”apa de ghimbir”.

Această soluție dă garantat rezultate atunci când vine vorba de pierderea în greutate. Vă ajută să ardeți grăsimea de pe corp și să pierdeți kilogramele în plus în cel mai scurt timp. Mai mult decât atât, în afară de faptul că vă ajuta să slăbiți, apa de ghimbir este un tonifiant incredibil pentru sănătate și vă va proteja de o serie de boli.

Care sunt avantajele consumului regulat de apă de ghimbir:

  • Reduce nivelul de colesterolului  – Consumul regulat de apă de ghimbir va reduce nivelul colesterolului ridicat și va preveni bolile asociate cu această afecțiune.
  • Hipertensiune arterială  – Apa de ghimbir vă va ajuta să vă reglați tensiunea arterială ridicată și să luptați împotriva formării cheagurilor de sânge în sistemul circulator.
  • Proprietăți antiinflamatorii  – Apa de ghimbir are proprietăți antiinflamatorii puternice și va împiedica apariția artritei și a reumatismului.
  • Proprietăți antioxidante puternice
  • Proprietăți anti-cancer  – Deoarece are proprietăți puternice antiinflamatorii și antioxidante, apa de ghimbir vă protejează de cancer.

Ingrediente necesare:

  • câteva felii subțiri de rădăcină de ghimbir
  • 1.5l. apă
  • Suc de lămâie (dacă doriți)

Mod de preparare:

Se fierbe apa și se adaugă rădăcina de ghimbir. Lăsați-l să se fiarbă timp de 10-15 minute și apoi lăsați-l să se răcească un pic. Strecurați amestecul, adăugați suc de lămâie și miere.

Beți un pahar din acest remediu dimineața, înainte de micul dejun și un pahar înainte de cină.

Beneficiile oferite de ghimbir

Stimulează circulația sangvină.

Ghimbirul este bogat în zinc și magneziu, două ingrediente cheie atunci când vine vorba de o bună circulație. În plus, inhibă acumularea de colesterol rău în ficat, ceea ce este esențial pentru prevenirea numeroaselor probleme cardiovasculare.

Îmbunătățirea absorbției nutrienților.

Ghimbirul îmbunătățește absorbția nutrienților esențiali ai omului, deoarece stimulează secreția de enzimelor din stomac și pancreas. Dacă aveți apetit scăzut, mestecați pe o bucată de rădăcină de ghimbir înainte de mese și veți observa în curând îmbunătățiri.

Vă protejează de răceli și gripă

Această rădăcină uimitoare are proprietăți puternice de antibiotice și expectorante care s-au dovedit a fi foarte eficiente împotriva răcelii și a gripei. Asiaticii l-au folosit de secole ca remediu puternic împotriva gripei, cu rezultate foarte bune. Acest lucru a fost dovedit științific printr-un studiu realizat de Departamentul de Medicină al Universității din Maryland. Concluzia: ceaiul de ghimbir este eficace ca tratament împotriva gripei și a răcelilor.

O mai bună digestie

În afară de îmbunătățirea absorbției nutrienților, ghimbirul ajută la tratamentul durerii abdominale care apara ca urmare a iritării stomacului. Este benefic și în cazul de balonare, constipație și crează un tranzit intestinal bun.

Stimulează sistemul imunitar

Dacă consumați ghimbir în mod regulat, sistemul imunitar va funcționa perfect. Este util în a protecția față de infecții și boli cronice.

sursa: healthyfoodteam.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.