(VIDEO) Istoria interzisă? Fotografiile care nasc polemici între istorici: s-a găsit scheletul unui umanoid imens, înconjurat de scheletul unui şarpe gigant

foto: lovendal.ro

În Thailanda există multe locuri frumoase destinate turismului, dar de departe una dintre cele mai interesante zone sunt peşterile de la Khao Khanap Nam, informează lovendal.ro.

De fapt, zona Khao Khanap Nam reprezintă o zonă de dealuri, cu o altitudine circa 100 m deasupra apei. Singura posibilitate de a ajunge acolo este pe calea apei, cu ajutorul unor bărci. În interiorul lui Khao Khanap Nam sunt câteva peşteri magnifice, care conţin impresionante formaţiuni de stalactite și stalagmite.

foto: krabi-tourism.com

De pe site-ul turistic al acestei zone – krabi-tourism.com – mai putem afla următoarele: “Un număr mare de schelete umane au fost găsite aici. Se crede că oamenii au venit și şi-au stabilit locuinţa la Kanab Nam, dar a avut loc o inundație și au dispărut rapid”.

Ce este misterios? Pe contul de Facebook al unui utilizator a apărut un filmuleţ în care se vede scheletul unui om gigant, care este înconjurat de scheletul unui şarpe gigant. Imaginile sunt fabuloase, dar stârnesc totodată și controverse.

Misterul se naște și datorită puținelor informații legate de acest episod arheologic. Nu rămâne decât să judecați singuri dacă imaginile sunt ale unui schelet real sau sunt doar o modalitate de a face reclamă unei zone turistice…

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.