(VIDEO) Un medic japonez ne dezvăluie metoda care ne scapă de durerile de spate, făcând exerciţii 5 minute pe zi

Un medic japonez ne dezvăluie metoda care ne scapă de durerile de spate făcând exerciţii 5 minute pe zi

Timp de 10 ani, Toshiki Fukutsudzi, un binecunoscut fizioterapeut şi medic japonez, a încercat să dezvolte o metodă cu rezultate remarcabile pentru a diminua pe cât posibil durerile de spate.

Dr. Fukutsudzi este specializat în tratarea pacienţilor cu probleme ale aparatului locomotor de la nivelul bazinului şi în special cu dureri acute şi extinse la nivelul spatelui.
Deşi metoda pe care medicul japonez ne-o prezintă în aceste imagini este relativ simplă, aceasta a câştigat popularitate în întreaga lume prin faptul că folosind-o timp de 5 minute pe zi îţi va lua durerile de spate ca prin farmec. Mulţi dintre cei care au fost tentaţi să o folosească s-au declarat uimiţi de rezultatele finale.
La început rulăm un prosop, pentru a forma un rulou gros, strâns şi legat bine cu un fir de rafie. Ne întindem pe spate pe o suprafaţă plană şi tare şi aşezăm ruloul sub noi la nivelul zonei lombare.

Odată ce ne aflăm în poziţia corectă, întindem picioarele astfel încât degetele să fie îndreptate spre interior unele spre celelalte. Întindem braţele deasupra capului, cu palmele în jos, atingându-se una de cealaltă prin intermediul degetelor mici şi stăm în această poziţie timp de 5 minute.
Exerciţiul poate fi un pic dureros la început, dar încercând zilnic această poziţie după un timp va fi mult mai uşor de făcut, iar durerile vor dispărea vizibil. Pentru rezultate optime este necesar să repetăm acest exerciţiu de 3 ori pe zi, timp de câteva săptămâni.

Metoda poate fi considerată extrem de simplă, însă rezultatele merită a fi apreciate. Această metodă inedită contribuie cu succes şi la reducerea grăsimii în jurul taliei.

Toshiki Fukutsudzi a devenit celebru în ţara sa natală câştigând o atenţie deosebită după publicarea cărţii cu privire la modul de combatere a durerilor de spate şi de a acţiona asupra muşchilor lombari. Cartea s-a vândut cu succes în peste şase milioane de exemplare în toată Asia.

Sursa: wordpress.redirectingat.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.