(VIDEO) Keanu Reeves: „Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur! Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!”

foto: ladbible.com

”Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Uneori suntem așa de prinși cu viața de zi cu zi încât uităm să lăm o pauză pentru a ne bucura de frumusețea vieții.

Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!

Spuneți ”Buna ziua!” unei persoane care vă iese în cale, îmbrățișați pe cineva care suferă. Ajutați pe cineva! Trebuie să trăiți în fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Ceea ce nu știți despre mine este că am suferit de depresie în urmă cu câțiva ani. Persoana care m-a sprijinit am fost EU. Fiecare zi este prețioasă, așă că tratați-o ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!

Mă cunoaște foarte multă lume, dar nimeni nu cunoaște povestea mea. La vârsta de 3 ani l-am văzut pe tatăl meu cum ne părăsește. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educația a fost pentru mine o provocare mai mare decât pentru cei mai mulți.

La 23 de ani prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze. În 1998 am întâlnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere iar în 1999, Jennifer era însărcinată cu fetița noastră.

Din păcate, după 8 luni, copilul nostru s-a născut mort. Am fost distruși, și în cele din urmă relația noastră s-a încheiat. 18 luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. Din acel moment am evitat relațiile serioase și să am copii.

Sora mea mai mică a suferit de leucemie. Astăzi este vindecată, iar 70% din câștigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupă cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vilă imensă. Nu am bodyguard și nu port haine extravagante. Merg cu metroul și îmi place la nebunie.

În concluzie, cred că suntem cu toții de acord că înfruntând tragediile cu care ne confruntăm putem învinge. Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, puteți să depășiți dificultățile! Viața merită trăită!”

Citeste si….Tuturor ne-ar plăcea să putem opri timpul în loc pentru a ne bucura de viață și tinerețe cât mai mult timp. Unii reușesc să rămână tineri mereu în suflet. Poate ține și de mentalitate și stil de viață.

O femeie a povestit cum a ajuns la concluzia că ești la fel de tânăr la câtă încredere în tine ai, la fel de tânăr ca speranța ta și la fel de bătrân ca deznădejdea ta.

“Părinții meu au îmbătrânit împreună. Copiii noștri au plecat la facultate. Eu nu simt că am îmbătrânit. Îmi dau seama că am îmbătrânit din cauza lucrurilor pe care le-am pierdut. Mi-am pierdut numărul 38 de la haine și sandalele cu toc înalt.

Mi-am pierdut entuziasmul de a înfrunta orice și pe oricine. Cumva, însă timpul n-a trecut deloc pentru mine. În ochii și sufletul soțului meu voi avea mereu 18 ani, voi fi mereu fata aceea capricioasă și lipsită de griji.

Soțul meu încă îmi spune că sunt ”drăguța lui”. Mă duce la film și stăm în același cinematograf plin cu adolescenți gălăgioși. Mă ține de mână și împărțim o pungă de popcorn, exact cu făceam pe vremuri.

Încă mă duce la cină și îmi ține scaunul.

Într-o zi eram în mall când mi-a arătat o puștoaică blondă la vreo 20 de ani îmbrăcată într-un tricou scurt cu o pereche de pantaloni scurți. Mi-a zis:

– Ți-ar sta bine așa. Ai arăta foarte bine.

Mi-a venit să râd, dar mi-am dat seama că el vorbea serios, așa că în luna iulie mi-am cumpărat o pereche de pantaloni scurți din denim și am mers la un bâlci de pe lângă casa părintească de la țară.

Mergeam mândră cu soțul de mână prin țărână, ne-am cumpărat porumb fiert și vată de zahăr și mi-a cumpărat suveniruri kitchoase. Soțul a încercat să câștige un animăluț de pluș pentru mine, exact ca pe vremuri.

Sursa: wday

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.