VIITORUL! O femeie care se crede bărbat a dat naștere unui bebeluș și susține că este TATĂL copilului pe care îl alăptează

mama-tata

Nu confundați serbările ostașilor din Kogaionon sau dansul Călușarilor cu niște petreceri gay! Bărbații de pe aceste meleaguri au fost uniți prin sângele vărsat pe câmpul de bătaie. Noi n-am avut timp de turniruri, catedrale sau castele, noi am făcut temelia țării pe oase și sânge, pe sabie și plug.

Adevărul este că geto-dacii erau poligami. Se precizează că aveau până la 30 de soţii, pe care le cumpărau de la familiile lorș, asta după ocupația romană.

Fără o relație normală, bărbat cu femeie, niciunul dintre noi n-am fi existat.

O femeie din Statele Unite ale Americii a rămas însărcinată în 2015, dând naștere unui băiețel în primăvara acestui an.

Până acum, nimic neobișnuit. Doar că femeia în cauză, cu tot cu organele genitale de rigoare, se consideră de aproximativ 16 ani, bărbat. Din 2003, persoana respectivă a luat tratamente cu hormoni pentru a deveni mai masculină, având acum corpul acoperit de păr, informează revista Time.

Pe numele său de împrumut „Evan”, femeia spune că nu a fost părăsită de dorința de a rămâne însărcinată, chiar dacă se consideră de „gen masculin”. Împreună cu prietena sa, o femeie care se consideră tot femei, „Evan” a oprit tratamentele cu testosteron și a început inseminarea artificială cu ajutorul unor donatori de lichid seminal.

Procedura a reușit și acum „Evan”, care se consideră tatăl copilului pe care l-a născut, spune că firmele de asigurări de sănătate nu i se mai adresează nici cu „domnule”, nici cu  „doamnă”. Sursa citată precizează că toată lumea a încurajat-o pe „Evan” și a felicitat-o pentru sarcină.

Teoria genului sau ideologia de gen susține că sexul biologic al unei persoane nu determină genul acesteia. Conform acestei ideologii, nu există doar două genuri, masculin și feminin, ci mult mai multe. Un parlamentar german a „identificat” recent 60 de genuri. Rețeaua de socializare Facebook în engleză oferă posibilitatea utilizatorului să aleagă genul dorit dintr-o lungă listă de peste 50 de genuri, iar dacă nu se încadrează nici în acestea, respectivul poate să-și inventeze ce gen dorește.

Totul a plecat de la acordarea homosexualilor a „nevinovatului” drept de a se căsători. – actvenews.ro

Dar de ce ne miram? Aceasta este agenda Noii Ordini Mondiale, iar spurcaciunile unde se dezvolta cel mai mult? Acolo unde au teren prielnic, adica acolo unde oamenii nu mai cred in Dumnezeu, iar acolo unde Dumnezeu nu este, salasluieste cel rau.

Iar chestia asta penibila cu politic corect, tot de la cel rau vine si tot unde nu e Dumnezeu a prins cel mai bine.

sursa: activenews.ro

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.